Ateliers Poppe in Brussel

Dé referentie voor buitenzonwering 

CONTACTEER ONS

Eenvoudig agressieve zonnestralen buitenhouden

In elk seizoen krijgt het landschap rijkere kleurschakeringen wanneer de zon de hemel verlicht. Zij is een bron van genot en geeft iedereen een gevoel van welbehagen. Maar als ze op volle sterkte schijnt, veroorzaakt ze soms ook hinder. En die bent u liever kwijt dan rijk: warmte, of schittering die het zicht belemmert. Dat kunt u verhelpen. Maar dan wendt u zich het beste tot een vakman die voor u zonwering op maat  installeert.

Ateliers Poppe in Schaarbeek, Brussel levert Frans- en Nederlandstaligen buitenzonwering als bescherming tegen de hinderlijke kantjes van zonneschijn. Hoe? Wij hebben alle materiaal om u efficiënt af te schermen: zonnegordijnen, tenten, luifels, dekzeilen, zonneschermen, zonnetenten en wat u ook maar wenst. 


Met onze zonwering houdt u tijdens de warme zomermaanden de zon buiten en beschermt u de woning tegen oververhitting. Maar ook tijdens de koudere maanden heeft zonwering zijn nut. Enerzijds fungeert het als extra isolatiebuffer, anderzijds kan het gebruiken wanneer de lage winterzon voor verblinding zorgt.

Materiaal en dienstverlening van kwaliteit

Al de onderdelen die Ateliers Poppe gebruikt, moeten aan onze basisregel voldoen: materialen en installatieprocedures doorstaan onze kwaliteitscontroles. Het bewijs?

De uitrusting die we gebruiken, zoals externe zonnetenten voor veranda’s, zijn van HAROL. Deze tenten schuiven over het dak van de veranda en garanderen een aangename temperatuur, ook op de warmste zomerdagen. Maar we hebben ook zonwering van WEINOR en WO & WO, zoals de afroltenten COMBISOL en SWINGLINE. Ons uitgebreid gamma zonwering kan de meest uiteenlopende bouwstijlen aan, van klassiek tot ultramodern. 


Interesse in onze zonnewering? Neem dan contact met ons op: 02/241.73.92 of poppe.ateliers@skynet.be. We zoeken samen de beste oplossing voor uw situatie. Verfrissende schaduw op uw terras gegarandeerd! 

Contacteer ons