Dé referentie voor buitenzonwering

Eenvoudig agressieve zonnestralen buitenhouden

In elk seizoen krijgt het landschap rijkere kleurschakeringen wanneer de zon de hemel verlicht. Zij is een bron van genot en geeft iedereen een gevoel van welbehagen. Maar als ze op volle sterkte schijnt, veroorzaakt ze soms ook hinder. En die bent u liever kwijt dan rijk: warmte, of schittering die het zicht belemmert. Dat kunt u verhelpen. Maar dan wendt u zich het beste tot een vakman die u het perfecte beschermingsmateriaal installeert.

Ateliers Poppe in Schaarbeek, Brussel levert Frans- en Nederlandstaligen oplossingen op maat als bescherming tegen de hinderlijke kantjes van zonneschijn. Hoe? Wij hebben alle materiaal om u efficiënt af te schermen: zonnegordijnen, tenten, luifels, dekzeilen, zonneschermen, zonnetenten en wat u ook maar wenst.

Materiaal en dienstverlening van kwaliteit

Al de onderdelen die Ateliers Poppe gebruikt, moeten aan onze basisregel voldoen: materialen en installatieprocedures doorstaan onze kwaliteitscontroles. Het bewijs?

De uitrusting die we gebruiken, zoals externe zonnetenten voor veranda’s van HAROL. Die schuiven over het dak van de veranda en garanderen een aangename temperatuur, ook op de warmste zomerdagen. Maar we hebben ook zonwering van WEINOR en WO & WO, zoals de afroltenten COMBISOL en SWINGLINE. Verfrissende schaduw op uw terras gegarandeerd!

Interesse in onze zonnewering? Neem dan contact met ons op: 02/241.73.92 of poppe.ateliers@skynet.be. We zoeken samen de beste oplossing voor uw situatie!